Download Lagu Safira Inema - Tak Lalekne Kowe MP3 & MP4 Video

Download Lagu Safira Inema - Tak Lalekne Kowe MP3 & MP4 Video

Safira Inema Tak Lalekne Kowe MP3 Downlods

Listen: 184

Release Date: 06 April 2020

Deskripsi:

Judul: Tak Lalekne Kowe
Penyanyi: Safira Inema
Nama File: Safira Inema – Tak Lalekne Kowe.mp3
Share to:



Lirik Safira Inema - Tak Lalekne Kowe

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Reff:
Lilio Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

Home