Download Lagu DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU MP3 & MP4 Video

Download Lagu DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU MP3 & MP4 Video

DENNY CAKNAN feat ILUX ID KUATNO AKU MP3 Downlods

Listen: 137

Release Date: 05 April 2020

Deskripsi:

Judul: KUATNO AKU
Penyanyi: DENNY CAKNAN feat ILUX ID
Nama File: DENNY CAKNAN feat ILUX ID – KUATNO AKU.mp3
Share to:



Lirik DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU

KOWE SENG BIEN TAU NING ATIKU
SENG TAU GAWE SENENG URIPKU
SAIKI WES LUNGO
DISANDING WONG LIYO
MERGO RAONO RESTUNE WONG TUWO

SETIAKU WES RA KURANG - KURANG
SAYANGKU NENG KOWE YO TENANAN
RASANE ABOT NERIMO KENYATAAN
KEPEKSO PISAH MERGO KEADAAN

WES CUKUP AKU SADAR DIRI
TAK TERIMO KARO GEDE ATI

REFF

GUSTI PARINGONO KUAT ATIKU IKI
KELANGAN WONG SENG PALING TAK SAYANGI

GUSTI PARINGONO TERANG DALAN URIPKU
NERIMO KAHANANE KOYO NGENE AKHIRE

GUSTI KUATNO AKU

Home