Download Lagu Happy Asmara - Lebu MP3 & MP4 Video

Download Lagu Happy Asmara - Lebu MP3 & MP4 Video

Happy Asmara Lebu MP3 Downlods

Listen: 110

Release Date: 05 April 2020

Deskripsi:

Judul: Lebu
Penyanyi: Happy Asmara
Nama File: Happy Asmara – Lebu.mp3
Share to:



Lirik Happy Asmara - Lebu

Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing duwe paran paran
Sun sing duwe
Sun pasrah baen

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber, makne miber

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Ning njero ati, nong njero ati

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber, makne miber

Home