Download Lagu Happy Asmara - Ati Sing Liyo MP3 & MP4 Video

Download Lagu Happy Asmara - Ati Sing Liyo MP3 & MP4 Video

Happy Asmara Ati Sing Liyo MP3 Downlods

Listen: 412

Release Date: 02 April 2020

Deskripsi:

Judul: Ati Sing Liyo
Penyanyi: Happy Asmara
Nama File: Happy Asmara – Ati Sing Liyo.mp3
Share to:



Lirik Happy Asmara - Ati Sing Liyo

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
we medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:

Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

netes iluh ning pipiku
sing deres mili iki
mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e

Home