Download Lagu Syahiba - Tatu MP3 & MP4 Video

Download Lagu Syahiba - Tatu MP3 & MP4 Video

Syahiba Tatu MP3 Downlods

Listen: 124

Release Date: 30 March 2020

Deskripsi:

Judul: Tatu
Penyanyi: Syahiba
Nama File: Syahiba – Tatu.mp3
Share to:



Lirik Syahiba - Tatu

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Home