Download Lagu Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu MP3 & MP4 Video

Download Lagu Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu MP3 & MP4 Video

Happy Asmara Sayangen Sak Senggangmu MP3 Downlods

Listen: 178

Release Date: 30 March 2020

Deskripsi:

Judul: Sayangen Sak Senggangmu
Penyanyi: Happy Asmara
Nama File: Happy Asmara – Sayangen Sak Senggangmu.mp3
Share to:



Lirik Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

Home