Download Lagu Lala Widi Feat Gerry Mahesa - Tatu MP3 & MP4 Video

Download Lagu Lala Widi Feat Gerry Mahesa - Tatu MP3 & MP4 Video

Lala Widi Feat Gerry Mahesa Tatu MP3 Downlods

Listen: 55

Release Date: 30 March 2020

Deskripsi:

Judul: Tatu
Penyanyi: Lala Widi Feat Gerry Mahesa
Nama File: Lala Widi Feat Gerry Mahesa – Tatu.mp3
Share to:



Lirik Lala Widi Feat Gerry Mahesa - Tatu

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Home